levél
Belcat Bt.   Belcat virágok
Belcat Design
 
BELCAT BT.
|
INFO@BELCAT.HU
... a megörökített természet  
facebook
magyar
english
deutsh
levél
fa
fa
fa
fa
fa
fa
fa
virág
Tartósított növények, virágok, díszfák
Faliképek tartósított növényekkel
Zöld Falak
Logók & Feliratok
Tartósított Gömbök
falevél
 tartós virág
tartósított virág
 

Tartósított növények és növénydekorációk - BelcatDesign

Termékeink

munk aközben
 

Rólunk

Üdeség, frissesség, zöld és nyugalom - ezek azok a jelzők, amelyekkel otthonunkat, irodánkat, szállodánkat, és minden belső teret, ahol megfordulunk szeretnénk illetni.

Az élő növények nem élik túl az irodák, szállodák száraz levegőjét? Nincs elég fény a helyiségben és imádott növényünk elpusztul? Esetleg hőn szeretett fikuszunk kinőtte a helyiséget? Át kell ültetni? Tápoldatozni is kell? Mindez már a múlté! Megoldás?

BelcatDesign - tartósított növények, díszfák és beltéri növénydekorációk, függőleges kertek, térelválasztó rendszerek, gömbök, egyedi formatervezett olasz kaspókkal és kiegészítő kisbutorokkal.

Belcat Bt. 2007-ben kezdte meg magyaroszági működését tartósított növények, növényi részek és virágok forgalmazásával. Alapítói már ekkor sokéves tapasztalattal rendelkeztek a dísznövénykereskedelem európai szegmensében. 2012 év végén született meg a BelcatDesign ágazat választ adva a belsőépítészet és lakberendezés megújult igényeire:

Vigyük be kertjeink, erdeink hangulatát otthonunkba, falainkra. Legyen eredeti, kényelmes, minőségi, lenyűgőzően szép, puha, rugalmas, mintha még lélegezne is, de ne kelljen vele sokat vesződni.

 
belcat bt
verdissimo
 

 Főként olasz belsőépítészek és lakberendezésben jártas viszonteladóink igényeinek megfelelve kifejlesztettünk egy technológiát, tartósított mohával és tartósított zuzmóval vonunk be paneleket és ezekkel a moduláris rendszert alkotó panelekkel boritjuk be a falfelületet. Úgy képzeljék el, mintha nagy méretű mohacsempék, illetve zuzmó csempék lennének. Függeszthető tartósított moha és tartósított zuzmógömbjeink még izgalmasabbá, érdekesebbé teszik a dekorációt. Erdei páfrányokkal, borostyánnal díszített paneleink bekeretezve, faliképként is megállják a helyüket.

Fedezzék fel széleskörű, igényes kínálatunkat Termékeink menüben, illetve töltsék le katalógusainkat pdf. formátumban a Letöltések menüből. Igény szerint segítünk a tervezésben a kiszállításban, elhelyezésben, felrakásban. Kérje egyedi ajánlatunkat az alábbi ürlapot kitöltve!


Katalógus letölthető itt >>

További információt termékünkről az alábbi ürlap kitöltésével kérhet:

Tartósított növények, virágok, díszfák
Faliképek tartósított növényekkel
Zöld Falak
Logók & Feliratok
Tartósított Gömbök
támogatás

Tartósított növények és növénydekorációk - BelcatDesign

Kiemelt ajánlataink

Populus Díszfa
.
Tenuifolium ball Topiary
Phoenix pálma
.
|
|
|
|
|
|
Belcat Bt.
|
7622 Pécs, Parcsin u. 33.
|
Tel: +36-72/497-641
|